22e Liemerse Landloop op zondag 11 juni 2023!

Goed nieuws voor alle hardloopliefhebbers en toeschouwers: de 22e Liemerse Landloop wordt gehouden op zondag 11 juni 2023 a.s.!

Voor alle hardloopliefhebbers, jong en oud, is er een passende afstand. Zowel prestatie als recreatie gaan hand in hand op de 10 km en de 5 km. Voor de Liemerse jeugd tot 13 jaar is er de alom bekende Kidsrun waarin over 1.000 meter door jongens en meisjes wordt gestreden. Het motto voor de organisatie blijft “Bewegen en Vitaliteit in de Liemers”.

De Liemerse Landloop heeft al meer dan 20 jaren een vaste plek  op de regionale  hardloopagenda. Vorig jaar namen ruim  400 deelnemers  deel aan deze  hardloopwedstrijd en genoten van de prachtige accommodatie en wedstrijd. Afgelopen juni verpulverde Daan Reintjes van Running Team Liemers  het parcours record op de 10 kilometer!  De vijf kilometer werd gewonnen  door Thijn van Elburg, ook lid van Running Team Liemers. Bij de 10 km vrouwen ging de eerste plaats naar Renée Ligteringen (Loopgroep Aart Stigter) en op de 5 kilometer was weer een zege voor een atleet van Running Team Liemers, Saskia Weinans.

Bert Cornelese van Stichting Liemerse Sportevents was  zeer tevreden over het verloop van de wedstrijd in 2022. ”Voor de editie van 2023 hebben we de organisatie uitgebreid en versterkt, om zodoende meer slagkracht te krijgen”, aldus Bert Cornelese. ”We willen dit jaar de loop verder professionaliseren en  meer lopers aantrekken. Zowel de snelle loper als de recreant zullen een warm welkom ervaren”.  Als stichting vinden we het belangrijk om  de jeugd aan het bewegen te krijgen en om dit te stimuleren blijft de deelname voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar gratis. Bewegen blijft één van de belangrijkste manieren om vitaal te blijven en het is zeker leuk om dit met het gehele gezin te doen”.

Zondag 11 juni start de 22ste editie van de Liemerse Landloop om 10:00 met de 10 kilometer, gevolgd om 11:30 met de 5 kilometer en de dag eindigt met de Kidsrun vanaf 12:15. Zoals gewend is de start locatie Thoen & Thans in Oud-Zevenaar. Voor de laatste informatie en inschrijving, kijk op www.liemerselandloop.nl.

Contact

  • Start/Finish lokatie:

  • Thoen & Thans
  • Kerkweg 10
  • 6905 AW Oud-Zevenaar
23e Liemerse landloop – 26 mei 2024

Volg ons op

© 2024 Liemerse Landloop | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Plaats55 | Technische realisatie Sieronline B.V.