Nieuws

Spikker Specials ondersteunt Liemerse Landloop!

Geplaatst op 25 april 2022

Spikker Specials, het bedrijf in Zevenaar dat gespecialiseerd is in ontwikkeling en productie van kritische machinecomponenten en specifieke onderdelen voor u kan ontwerpen en regelen, is sponsor geworden van de Liemerse Landloop! Onze dank gaat uit naar de directie van Spikker Specials! Voor meer informatie over Spikker Specials: www.spikkerspecials.nl

Lionsclub De Liemers ondersteunt Liemerse Landloop!

Geplaatst op 30 maart 2022

Mooi nieuws: Lionsclub De Liemers ondersteunt het thema “Vitaliteit en Beweging” en doneert € 1.000! Mede door hun bijdrage hoopt de Lionsclub De Liemers dat veel kinderen kunnen deelnemen aan de clinics op de basisscholen en aan de Liemerse Landloop op zondag 12 juni. Een geweldig gebaar, veel dank!

Reclamestudio Sprong ontwerpt logo

Geplaatst op 25 maart 2022

Eigenaar Niels Jansen van reclamestudio Sprong aan de Zuiderlaan in Zevenaar heeft het prachtige nieuwe logo van de Liemerse Landloop ontworpen. Veel dank aan hardloopliefhebber en ontwerper Niels!

Ondersteuning Prick & Van Houtum Notarissen bij oprichting Stichting Liemerse Sportevents

Geplaatst op 22 maart 2022

Geheel belangeloos heeft Prick & Van Houtum Notarissen meegeholpen aan de oprichting van de Stichting Liemerse Sportevents. Door hun ondersteuning was de stichting in zeer korte tijd in de lucht. Dank aan het team van Prick & Van Houtum Notarissen!

Parcours wordt officieel gecertificeerd

Geplaatst op 16 maart 2022

De Liemerse Landloop krijgt een nieuw parcours dat exact 5 km meet en wordt gecertificeerd door de Atletiekunie. Met dank aan Landmeetkundig bureau Kempkes uit Elst is een ijkroute uitgemeten van exact 400 meter waarmee de Atletiekunie aan de slag gaat. De Atletiekunie zal binnenkort met een Jones Counter in het meetwiel van de parcoursmeter […]

Vergunning verleend!

Geplaatst op 16 maart 2022

De vergunning is binnen voor 3 jaren! De gemeente Zevenaar heeft de vergunningsaanvraag voor de Liemerse Landloop goedgekeurd. Dit betekent dat we toestemming hebben om voor de komende 3 jaren het evenement op de tweede zondag in juni te laten plaatsvinden. Veel dank aan de Gemeente Zevenaar en het team Vergunningen!

Stichting Liemerse Sportevents opgericht: Bewegen en Vitaliteit!

Geplaatst op 16 maart 2022

Op 15 februari is de Stichting Liemerse Sports Events opgericht. De stichting zet zich in voor bewegen en vitaliteit binnen de Liemers en de gemeente Zevenaar. De stichting is opgericht om de stabiliteit en continuïteit van de Liemerse Landloop te waarborgen. Op de foto zie je de oprichters van de stichting, van links naar rechts […]

Contact

  • Start/Finish lokatie:

  • Thoen & Thans
  • Kerkweg 10
  • 6905 AW Oud-Zevenaar
21e Liemerse Landloop 12 juni 2022

Volg ons op

© 2022 Liemerse Landloop | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Plaats55 | Technische realisatie Sieronline B.V.